Dagelijks handelen op de DAX

Trader4you heeft een uniek handelssysteem ontwikkeld wat zich specifiek richt op swingtraden een lopende positie (Short of Long) zal soms slechts voor enkele uren worden ingenomen maar kan ook oplopen tot enkele dagen. Wij berekenen meerdere malen per dag de onderliggende krachten van de index met als doel de richting van de markt te bepalen.

Trader4you de nummer 1 in automatisch beleggen

Trader4you staat op nummer 1 in de lijst van beste aanbieders voor automatisch beleggen in Nederland. Dat maakt Beursvos.nl bekend in de Top 10 automatisch beleggen vergelijken op 12 januari 2017. De Top 10 automatisch beleggen is een onafhankelijk overzicht met netto- rendementen en vergelijkt handelssystemen op de beurs en geeft informatie over de prestaties.

Onze prestaties zijn goed en dat is de enige manier om een handelssysteem te taxeren.

Beat the Index

Om zo goed mogelijk te beleggen en resultaat te behalen is de belangrijkste factor je emoties onder controle te hebben: de reden waarom 90% van de particulieren beleggers niet in staat is om de index te verslaan.

Plan Your Trade and Trade Your Plan

Succes is volgens ons dan ook afhankelijk van een goed handelssysteem en plan waarmee je je emoties volledig kunt uitschakelen.